Jelentkezzen be
Csak a társkereső profilomat törölje
Csak a Dating törléséhez nyisd meg az alkalmazásban a Beállítások → Ismerkedési profil törlése menüpontot, és erősítsd meg a döntést. Antro-fiókod és az Events megmarad. Ha nem férsz hozzá az alkalmazáshoz, a kapcsolattartási címen kérheted kizárólag a Dating-profil törlését. Egyértelműen jelezd, melyik lehetőséget választod.
A teljes Antro-fiók törlése
A teljes Antro-fiók törléséhez használd az alábbi biztonságos gombot. Jelentkezz be ugyanabba a fiókba, ellenőrizd a megjelenített fiókot, erősítsd meg e-mailben, majd válaszd a végleges törlést. Az oldal vagy az e-mailes hivatkozás puszta megnyitása nem töröl semmit. Ha nem tudsz belépni, állítsd helyre jelszavadat vagy kérj segítséget.
Fiókja ellenőrzése…