Logg på
Slett kun datingprofilen min
For å slette bare Dating åpner du Innstillinger → Slett datingprofil i appen og bekrefter valget. Antro-kontoen din og Events beholdes. Uten tilgang til appen kan du be kontaktadressen om å slette bare Dating-profilen. Oppgi tydelig hvilket av de to alternativene du ønsker.
Slett hele Antro-kontoen
Bruk den sikre knappen nedenfor for å slette hele Antro-kontoen din. Logg inn med samme konto, kontroller kontoen som vises, bekreft via e-post og velg deretter permanent sletting. Bare å åpne denne siden eller e-postlenken sletter ingenting. Hvis du ikke kan logge inn, kan du tilbakestille passordet eller be om hjelp.
Sjekker kontoen din...