Slett kun datingprofilen min
For å slette bare Dating åpner du Innstillinger → Slett datingprofil i appen og bekrefter valget. Antro-kontoen din og Events beholdes. Uten tilgang til appen kan du be kontaktadressen om å slette bare Dating-profilen. Oppgi tydelig hvilket av de to alternativene du ønsker.
Slett hele Antro-kontoen
Bruk den sikre knappen nedenfor for å slette hele Antro-kontoen din. Logg inn med samme konto, kontroller kontoen som vises, bekreft via e-post og velg deretter permanent sletting. Bare å åpne denne siden eller e-postlenken sletter ingenting. Hvis du ikke kan logge inn, kan du tilbakestille passordet eller be om hjelp.
Lagring og sletting
Data som fortsatt trengs for bestillinger, juridiske oppbevaringskrav eller håndteringsrapporter, for eksempel, slettes ikke automatisk. Sletting av en konto kansellerer ikke bestillinger. Slettesiden forklarer konsekvensene. Profilsletting, sikkerhetssaker, bestillinger og sikkerhetskopier har forskjellige følger og frister. Etter profilsletting settes bilder i kø for fysisk sletting. Nødvendige bevis og begrensninger kan bestå separat. I en alderssak viser appen planlagte slettedatoer og eventuelle utsettelser. Sletting av Dating avbestiller ikke Events-bestillinger og sletter ikke den felles kontoen din. Alderssaker: etter en ubegrunnet avgjørelse uten tidligere tiltak slettes bevis etter 30 dager; andre bevis og beslutningsdata etter seks kalendermåneder fra avgjørelsen. En Dating-profil som er bekreftet å tilhøre en mindreårig, slettes etter 30 dager. En separat lagret fødselsdato slettes 90 dager etter profilen. Ved en aktiv begrensning beholdes bare nødvendige minimale opplysninger. Fristene gjelder ikke automatisk andre sikkerhetsrapporter eller sikkerhetskopier. Slettingen utsettes mens en vurdering, klage eller nødvendig oppbevaring av juridiske grunner pågår. Bare Dating-opplysninger slettes. Antro-kontoen din, Events og billettene dine beholdes. En minimal registrering av aldersbegrensningen kan bli beholdt; du kan fortsatt be om en ny vurdering.
Hjelp og sikkerhet
Del bare det som trengs. Ikke send passord, påloggingskoder, kopier av identitetsdokumenter, intime bilder eller hele samtaler. For en profil eller melding, bruk Rapport i appen der det er mulig. Nevn språket du vil ha svar på. Språket på denne siden garanterer ikke at støtte er tilgjengelig på det språket.